زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

کره‌شمالی نظارت بر آمریکا را هدف خود برای پرتاب ماهواره دانست

دولت کره شمالی ضمن تاکید بر عزم خود برای پرتاب ماهواره نظامی به فضا فارغ از تهدیدهای ژاپن، گفت که این ماهواره برای نظارت بر آمریکا ضروری است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۶۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، باوجود تهدیدهای ژاپن به هدف قرار دادن موشک ماهواره‌بری که قرار است کره شمالی برای قرار دادن یک ماهواره نظامی در مدار پرتاب کند، پیونگ‌یانگ بر عزم خود برای این کار تاکید کرد.

 

«ری پیونگ چول» نایب رئیس کمیسیون نظامی مرکزی حزب کارگر کره شمالی بامداد سه‌شنبه اعلام کرد که پرتاب ماهواره نظامی طبق برنامه در ماه ژوئن انجام می‌شود که اقدامی ضروری برای تقویت بازدارندگی و آمادگی جنگی است.

 

تحلیلگران می‌گویند این ماهواره نظامی بخشی از تلاش‌های کره شمالی - که دارای سلاح هسته‌ای است - برای پیشبرد فناوری نظارتی، از جمله هواپیماهای بدون سرنشین، به منظور بهبود توانایی این کشور در حمله به اهداف دور در صورت وقوع جنگ در منطقه است.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ» به نقل از شبکه دولتی کره شمالی، ری در این‌باره گفت که کره شمالی قصد دارد اولین ماهواره جاسوسی نظامی خود را در ماه ژوئن به فضا پرتاب کند و هدف از این اقدام نظارت بر فعالیت‌های نظامی آمریکا است.

 

کره شمالی در ماه‌های اخیر مجموعه‌ای از آزمایش‌های موشکی و تسلیحاتی از جمله موشک بالستیک قاره‌پیمای جدیدی با سوخت جامد را انجام داده است.

 

این مقام نظامی پیونگ‌یانگ طی بیانیه‌ای تاکید کرد: «ما تهدیدات حال و آینده را به طور جامع در نظر خواهیم گرفت و فعالیت‌هایی را برای تقویت بازدارندگی‌های جنگی فراگیر و عملی انجام خواهیم داد».

 

روز گذشته یک مقام گارد ساحلی ژاپن گفت که کره شمالی به توکیو اطلاع داده که قصد دارد در تاریخی بین ۳۱ می تا ۱۱ ژوئن ماهواره به فضا پرتاب کند.

 

پیش از این نیز «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی حین بازدید از روند آماده‌سازی پرتاب اولین ماهواره نظامی این کشور، در اختیار داشتن فناوری ماهواره جاسوسی را حائز اهمیت راهبردی در بازدارندگی علیه آمریکا دانسته بود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار